Isnin, 23 April 2012

RAJA MINYAK PENGASIH

Perhatian: Saya bukan bomoh atau tok dukun. 


Kepada mereka yang memerlukan minyak pengasih. Saya ada membekalkan minyak pengasih ini. Minyak ini adalah seperti minyak wangi biasa. Ianya didatangkan dari seorang sahabat yang membuat pertapaan di Indonesia.
Raja minyak pengasih ini mengandungi beberapa ramuan yang tidak boleh dinyatakan. Namun ianya tidak ada pantang larang. InsyaAllah ianya amat mujarab dan hendaklah digunakan dengan maksud yang baik.
Tiada apa yang boleh diperkatakan...hanya setelah memiliki minyak ini keberkesanan dan hasil yang segera dapat anda rasakan.
Minyak ini dihasilkan sendiri dari pati asli penyulingan dan pemerahan beberapa bahan.
Ianya ditapakan. dipuasakan, di wiridkan dan dijampi.
Tidak banyak yang boleh dihasilkan minyak ini kerana proses penyediaan dan upacara ritual yang rumit dan memerlukan kesabaran tinggi. Hanya beberapa botol kecil sahaja yang boleh dibotolkan pada setiap bulan kerana minyak ini cuma akan naik dalam induknya pada setiap pertengahan bulan penuh.

Harga mahar minyak ini ialah RM 250.00 termasuk kos penghantaran.
untuk mendapatkannya hubungi saya melalui email: http://monakegersangan@gmail.com

Bagaimana saya memperolehi minyak ini
Pada tahun 2000 saya telah mengalami kegagalan dalam perniagaan. Hutang yang banyak dan kesukaran hidup yang amat sangat. . Isteri saya terpaksa berhenti kerja kerana sentiasa diganggu pihak bank. Saya dan isteri dihalau untuk mengosongkan rumah..Kami tidur didalam kereta.  Saya bertawakal dan berserah kepada Allah s.w.t.
Satu ketika saya terbaca di akhbar berita harian satu iklan bekerja di New Zealand sebagai pemetik buah.saya terus menghubungi penganjur kerja tersebut. Malangnya penganjur menghilangkan diri setelah menerima wang deposit tiket penerbangan.
Saya nekad pergi bersama isteri keNew Zealand setelah menjual perabut rumah secara lelong dan kereta. Hanya berbekalkan baki wang tunai seribu ringgit saya dan isteri tiba di Airport Auckland tanpa sebarang pandu arah.
Dipendekkan cerita saya akhirnya bekerja di sebuah ladang limau mandarin di kawasan pergunungan utara N.Zealand. Pada suatu  hujung minggu saya pergi ke bandar Auckland sejauh lebih 400km dari tempat tinggal kami untuk membeli barang-barang makanan (Asian food). Ketika berkeliaran di kota Auckland saya terjumpa seorang warga Indonesia lelaki 40an yang seperti kebingungan. Rupanya beliau tidak mempunyai wang dan tempat tinggal dan tidak boleh berbahasa Inggeris. Lebih malang lagi bahasa Inggeris N.z sebutannya berbeza tidak seperti Inggeris British slang sebutannya. Beliau ada cerita panjang yang menyedihkan. Saya simpati dan membawanya pulang ke Utara North Island tempat saya berkerja.
Warga Indon ini gagal untuk meneruskan kembaranya di New Zealand kerana tempoh visa (sosial visa) sudah tamat malahan melebih tempoh. Saya berikan sedikit pertolongan kepadanya dan menguruskan dengan pihak immigresen. Beliau akur untuk dihantar pulang kenegaranya.
Terharu dengan pertolongan yang saya berikan tanpa terduga beliau menghadiahkan saya satu botol kecil seperti minyak atar sebagai tanda sahabat dan terimaksaih.serta alamat tempat tinggalnya diperkampungan ciliwung, Indonesia.berharap saya dapat menziarahinya satu masa nanti.
Pada mulanya saya tak ambil kisahpun tentang minyak pemberian sahabat itu.
Agak peliknya tanpa saya sedari sejak menyimpan minyak tersebut segala urusan saya menjadi mudah dan lancar dengan izin Allah. Malah saya didekati oleh rakan-rakan pelancong dari pelbagai negara yang turut bekerja bersama . Mereka nampaknya lebih mesra. Ada juga gadis-gadis Mat Salleh, Korea Japan dan macam-macamlah yang cuba menghimpit saya walaupun tahu saya ada isteri yang sering bersama.  Malu juga saya katakan ada minah-minah tersebut yang berkali-kali  mengajak mengadakan hubungan seks.Nauzubillah...iman saya masih teguh dan hormati kesetiaan isteri saya yang mengharungi kesusahan bersama..Malangnya saya kehilangan minyak tersebut kemudiannya ketika memancing.
 Tahun kemudiannya saya juga terpaksa pulang ke Malaysia kerana tidak dapat memperharui visa lawatan.
Setelah tiba diMalaysia...menganggur dan tidak tahu nak buat apa. teringat sahabat Indon saya itu. Saya gagal menghubunginya melalui telefon dan surat. Saya kemudian memberanikan diri mencarinya dialamat yang ditinggalkan kepada saya.
Alhamdulillah saya berjaya bertemunya di perkampungan tersebut setelah hampir 2 minggu mencari alamat yang tidak tepat. Beliau mengusahakan beberapa kolam pancing didesa tersebut dan berpendapatan agak lumayan. Kelihatannya beliau lebih sempurna kehidupanya. Saya juga terkejut dan bagai tak percaya kerana rupanya beliau mempunyai tiga isteri yang sangat cantik jelita. terliur juga saya melihat kejelitaan isteri-isterinya. Astaghfirullah...macam bintang filem..kulit yang halus mulus.montok serba menggiurkan.gadis desa indon katakan...Isteri sahabat saya itu berumur 19 tahun, 25 tahun dan 32 tahun.
Bagai memahami apa terlintas di benak fikiran beliau menemukan saya dengan seseorang...yang mempunyai ilmu kebatinan rohani yang tinggi dan sangat dihormati.. .Katanya sebagai membalas budi atas bantuan saya ketika di NZ dulu.
Begitulah kisahnya bagaimana asal usul saya mendapat minyak raja pengasih itu. Untuk mendapatkannya tidaklah semudah seperti membeli ubat perangsang di Chow Kit. Seperti yang saya katakan ianya terpaksa melalui beberapa peringkat  yang memerlukan kecekalan dan semangat juang yang tinggi.
Semuanya kuasa Allah s.w.t.